Kunstboeket,

 een introductie in muziek, woord en beeld.

 

 Kunstboeket, een introductie in muziek, woord en beeld.

Kinderen die een opleiding in het deeltijds kunstonderwijs willen volgen, moeten al op jonge leeftijd een keuze maken tussen muziek, woord, beeld, … Die keuze is niet altijd gemakkelijk en wordt vaak ingegeven door wat de kinderen thuis zien of  waar de voorkeur van de ouders ligt.

 Zou het niet geweldig zijn dat kinderen in een ongedwongen sfeer konden proeven van deze verschillende kunstvormen? Daarom wordt Kunstboeket in het leven geroepen. Het is een introductie in muziek, woord en beeld. Op een heel speelse manier wordt kunst naar de kinderen gebracht en  kinderen naar de kunst. Enthousiaste vrijwilligers met een rijke ervaring laten de kinderen proeven van de wondere wereld van de kunst.

 Het doel van Kunstboeket is om bij de oudste kleuters en kinderen van het eerste leerjaar interesse te wekken voor het kunstonderwijs maar ook zorgen dat ze beter voorbereid zijn om een keuze te maken uit het grote aanbod dat het deeltijds kunstonderwijs biedt.

 Kunstboeket is een organisatie van vzw Divoge Mol (Dienst voor gezinnen) in samenwerking met de Gemeentelijke Academie  voor Muziek en Woord van Mol en de Academie voor Beeldende Kunst van Mol. De lessen gaan door in de academie voor Muziek en Woord, op zondagen van 10.00u tot 11.00u.De eerste les is op zondag 26 september 2021.

 Om deel te nemen aan Kunstboeket moet je naar de laatste kleuterklas of eerste leerjaar gaan en lid worden van vzw Divoge (5 euro).  De kostprijs voor de 20 lessen Kunstboeket  (alle materialen inbegrepen) bedraagt 90 euro. Er is plaats voor 16 kinderen.

 Inschrijven : May Claes Vlierstraat 52, 2400 Mol (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.0496720545)