De Divoge Kook Academy

 

Donderdag 10 en vrijdag 11 september 2020: La Bella Italia

Geen jovialere en smakelijkere keuken dan la cucina della mamma. Deze Italiaanse kookworkshop is dan ook ideaal om achter het fornuis te scharen. Genieten van een drankje en gezellige drukte, terwijl jullie samen authentieke dagelijkse kost uit Italië maken. En dat is meer dan pizza en pasta! Beginnen met hapjes, overheerlijke primi piatti. Secondo piatto: saltimbocca of gevulde inktvis misschien? En als afsluiter een typisch Italiaans dessert! Buon appetito!                                         

Lid van Divoge €25 geen lid € 30                                                                              Van 18u30 tot 22uur

 

 

Donderdag 1 en vrijdag 2 oktober: Bak je eigen brood  

Voor onze eigen broodjes gebruiken we gist. We ontdekken de verschillende smaken van meel van tarwe, spelt en andere graansoorten. We experimenteren met zaden, noten en zelfs gedroogde vruchten … Je komt te weten welke werkwijzen en smaken jou liggen. Onze broodjes rijzen en worden daarna gebakken. Zodra onze broodjes klaar zijn, kunnen we proeven. Echte warme bakkers nemen hun tijd.

Lid van Divoge €30 geen lid € 35                                                                              Van 18uur tot 22uur

 

 

Donderdag 12 en vrijdag 13 november: De keuken van het Midden-Oosten                                    Hummus, filodriehoekjes, ful medames … gerechten uit de Midden-Oosterse keuken worden ook bij ons steeds populairder. Wij duiken de keuken in van landen zoals Libanon, Jordanië, Turkije en Egypte. Traditioneel eet men in deze landen vaak meerdere kleine gerechten en delen ze die, met in de pan gebakken brood erbij. We wagen ons aan Arabische mezze, shoarma, muhammara, mejadra en meer. Ingrediënten die vaak terug keren zijn verse kruiden, tahin, bulgur, kikkererwten en yoghurt.

Lid van Divoge €25 geen lid € 30                                                                              Van 18u30 tot 22uur

 

Donderdag 3 en vrijdag 4 december: Feestelijke eclairs en soezen 

Eclairs of roomsoezen hebben een rijke geschiedenis in de Franse patisserie. En wij leren de lekkerste soorten gewoon zelf maken! Van klassiekers met vanille- of koffievulling tot meer gewaagde creaties in verschillende smaken. En we versieren ze met originele en kleurrijke toppings.

               

Lid van Divoge €25 geen lid € 30                                                                             Van 18u30 tot 22uur

 

 

 

 

Aarzel niet en schrijf je snel in, er is slechts plaats voor 8 personen in elke workshop.

 

Al onze lessen kunnen ook worden betaald met vrijetijdscheques van de Gemeente Mol en Balen Onze Voor inschrijving en/of meer info neem dan even contact op met ons.

 

 

             Divoge Academy      www.divoge.be    0490 43 99 38        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wist je dat de Divoge Academy ook workshops aanbiedt voor groepen, verjaardagsfeestjes en teambuldings? 

Wil je eens een teambuilding doen? neem dan gerust eens contact met ons op.