In deze rubriek  verwijzen we naar andere organisaties die activiteiten organiseren die interessant zijn voor gezinnen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  Vlaams-Ghanese Valentijnsbrunch op 18 februari in parochiezaal Mol-Gompel

 

  

   Op Pinkstermaandag 5 juni 2017: Uitstap naar Antwerpen : ANTWERPEN SMELTKROES VAN CULTUREN EN RELIGIES

  

 

 

Herinneringseducatieve lezing.

Gratis inkom....... achtergrond van AUSCHWITZ gegeven door een expert! Zeker de moeite.

 

 

 

 

                    
         

 

 

 

 

    Gratis voordracht ‘Verwend of verwaand?’ met Annelies Peeters

 dinsdag 29 november 2016 om 19.30 uur in de Robianozaal van het Rozenberginstituut,

De spreker is Annelies Peeters. Zij werd jongeren- en volwassenentherapeute na een vierjarige opleiding client-centered aan de Faculteit Mens en Samenleving. Nadien volgde ze de opleiding Geweldloze Communicatie en volbracht ze een tweejarige opleiding bij Lut Celie van De Bleekweide rond rouw en emotionele pijn bij kinderen en jongeren. Ze vervolmaakte haar studies met een éénjarige opleiding als kindertolk, een nieuwe en inspirerende visie over wat kinderen ons spiegelen over ons leven. Ten slotte werkt ze ook ondersteunend met Bach-bloesems, aangeleerd in het erkend opleidingscentrum De Walnoot.

 Verwenning moet kunnen… op bepaalde momenten. Wanneer we het kind altijd zijn zin geven, geen grenzen stellen en zijn verantwoordelijkheid afnemen, dàn kan er verwaandheid of erger ontstaan.

 

 

Deze infoavond is bedoeld voor alle leerkrachten, ouders, opvoedingsverantwoordelijken en verdere geïnteresseerden over alle schoolnetten heen. Enkel volwassenen worden verwacht, dus niet de kinderen zelf. De inkom is gratis. Er is geen pauze voorzien.

 U wordt verwacht op dinsdag 29 november 2016 om 19.30 uur in de Robianozaal van het Rozenberginstituut, Rozenberg 2 te Mol-Centrum (inkom links achter parking ‘t Getouw).

 U kan telefonisch inschrijven bij het KOM-secretariaat via 014 32 18 56 of digitaal bij de Dienst Opvoedingsondersteuning Mol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                    

 

Leden van Divoge krijgen een serieuze korting !!!!!

         weekendtarief : €14  ipv €28 (of €18 VV)                                                                           zaterdag of zondag : €8  ipv €18 (of €12 VV)

 

Trezart – internationaal straatkunstenfestival – is een jaarlijks familiefestival dat dit jaar op 10 en 11 september plaatsvindt op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol. 
Trezart combineert circus, straattheater, humor en acrobatie met moderne dans en beeldende kunst. Een gezellig dagje uit met vrienden, met het hele gezin of een cultuuruitstap met gelijkgezinden; het kan allemaal op Trezart.

 Tijdens deze 28ste editie van het festival, wordt sterk ingezet op sfeer en gezelligheid. Trezart mikt op een totaalbeleving. De prachtige locatie die het Zilvermeer biedt, wordt ten volle benut. Grote acrobatie-acts op het strand, clownerie in de speeltuin en kleinere, intieme voorstellingen in de bossen maken het aanbod voor iedereen interessant. Ook is er extra aandacht voor kinderen. Met een aangepast programma, workshops en randanimatie, komen ook de jongste festivalbezoekers ogen en oren te kort! 
Meer informatie:http://www.trezart.be> www.trezart.be
                www.facebook.com/TREZART.BE

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

 

De Koekjesfabriek

Bill Depoortere, uitvinder van vacuüm zilverpapier, heeft genoeg van zijn job. Maar dat zint zijn baas, Davy Demeulenaere, niet. Drama en complottheorieën alom! Beleef samen met Antonio een weerzinwekkend absurd stuk over koekjes, houdbaarheid, ninja’s, mottige theekopjes en breinaalden, nog wat koekjes, ploffende vogels, golfvrienden en nog veel meer koekjes!

“Geluk zit soms in een klein koekje” – Jules Destrooper
“Een wereld vol mogelijkheden met een LU-koek” – LU
“Geniet van de leuke momenten” – Delacre
“Traditie moet voor ons de kern blijven!” – Davy Demeulenaere, De Koekjesfabriek

Spel: Larissa Celis, Tom Cuypers, Steffen Geerts, Arthur Govers, Wout Lenders, Annelies Vander Putten, Carmen Wijnands
Regie: Eleni Goris
Script: Max Neetens, Willem-Jan Wellens

Speeldata: 25, 27, 28 en 29 april om 20.00 u.
Locatie: CarWash Theater - Sergeyselsstraat 42, 2140 Antwerpen
Tickets: €5 (student) / €8

 

meer info : https://www.facebook.com/events/1750609888491314/

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------